Első interjú tudnivalók

Az online első interjú menete:

 1.  Az érdeklődő bejelentkezik emailben adminisztrátorunknál, hogy szeretne első interjún részt venni, a jelentkezes@thalassahaz.hu címen, név, telefonszám megadásával.

2.  Ezt követően kollégánk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot, ahol tájékoztatást ad, milyen dokumentumokat szükséges előzetesen megküldenie részünkre elektronikus formában, valamint online konzultációs időpontot egyeztet.

3.  A konzultációk a Zoom platformon keresztül valósulnak meg. Kollégánk e-mailben elküldi Önnek a linket amelyen az online konzultációt elérheti.

4.  A kapott időpontban, a Zoom linken keresztül pszichiáter/pszichológus kollégánk vezetésével megtörténik az online első interjú.

5.  Másnap telefonon tájékoztatjuk az általunk javasolt ellátásról, felvétel esetén a szükséges tennivalókról. Kérésére postázzuk a konzultációról készült Ambuláns lapot.


Technikai tudnivalók Zoom használatához:

A zoom online kommunikációs platform, mely lehetővé teszi videó hívás létrehozását ingyenesen és előzetes regisztráció nélkül. Ehhez szükség van az Ön részéről egy hang és kép továbbítására alkalmas eszközre. Ez lehet kamerával és mikrofonnal felszerelt számítógép vagy okostelefon is. A program használatához Adminisztrátor kollégánktól kap egy e-mailt, mely tartalmazza a weblinket, melyen keresztül kapcsolatba tud lépni az interjút végző kollégával a megadott időpontban.

Amennyiben Ön még nem használta a Zoomot a számítógépén/telefonján, a kapott linkre kattintás után a használatához szükséges lépéseket meg tudja tenni, 5-10 perc alatt a programot telepíteni tudja eszközére. Ezt a lépést érdemes jóval a konzultációs időpontja előtt megtennie, hogy amikor a konzultáció kezdődik, már ne legyen technikai akadálya a beszélgetésnek. Amennyiben a program telepítéséhez szüksége van segítségre bátran forduljon a technikában jártasabb ismerőseihez vagy töltse le honlapunkról a Zoom használati útmutatót.

Amennyiben Ön már használta eszközén a Zoom-ot, már megtörtént a program telepítése, a tőlünk kapott linkre kattintva egy várószobába (Waiting room) érkezik meg. Amint eljön a konzultáció időpontja, kollégánk Önt „beengedi” a rendszerbe, vagyis létrejön a videó kapcsolat kettejük között.

Amikor véget ér a konzultáció Önnek nincs teendője, kollégánk megszakítja a kapcsolatot. Ezt követően Ön akár törölheti eszközéről a Zoom programot.

 

Az online konzultációval kapcsolatos további gyakorlati tudnivalók, valamint Zoom használati útmutató elérhető az alábbi feltöltött dokumentumokban. Az adatkezeléssel kapcsolatos információkért, kérjük olvassa el a feltöltött Adatvédelmi tájékoztatót.