Köszönet a 2021-es SZJA 1%-os felajánlásokért

Köszönjük Minden Kedves Támogatónknak, aki a 2020-as évre vonatkozó személyi jövedelmadója 1%-át fenntartónk, a Segély Helyett Esély Alapítvány és az általa fenntartott Intézmények javára ajánlotta fel!

Az idei évi felajánlások összege: 856.787 forint.

Ez a támogatási összeg is hozzájárul kiegyensúlyozottab működésünkhöz, valamint fontos visszaigazolás arról, hogy többen gondolnak ránk és nyújtanak segítséget.

Röviden szeretnénk összefoglalni, mik is történtek velünk az elmúlt hónapok során:

-          A járvány újabb és újabb hulláma ellenére is folytatni tudtuk a betegellátást, bár csökkentett kapacitással, de eddig sikerült áthidalnunk ezt a nehéz időszakot.

-          Rendkívül fontos cél volt, hogy az alapműködésünket ebben a nehéz finanszírozási környezetben is fenn tudjuk tartani. Ez sikerült, munkatársainkat megtartottuk mind az egészségügyi, mind a szociális intézményeinkben.

-          Jó hír, hogy még az idei évben újraindítottuk a serdülők ellátását, amire egyre nagyobb igény mutatkozik az érintettek és családjaik részéről.

-          Ismét fogadunk önkénteseket – jelenleg öt főt-, akik részt vesznek a közösség életében, segítik a szakmai munkánkat, ezáltal szerezve nagyobb gyakorlati tapasztalatot.

-          További előrelépés, hogy vállalati pro bono támogatás segítségével új, korszerűbb weboldalt fejlesztünk.

-          Végül lelkesítő számunkra az ősszel elindított belső képzésünk, ami munkatársaink összehangolt munkáját segíti a terápiás közösség működtetésében.

Köszönjük az Alapítványunk és Intézményei iránt mutatott bizalmat, valamint a rendelkező személyek idejét és a ránk irányult figyelmét az adójuk 1 %-ának odaítélésekor!

A Segély Helyett Esély Alapítvány Kuratóriuma, a Kórházunk és Szociális Intézményeink vezetősége és munkatársai nevében.