CIB Banki fizetési tájékoztató
A Thalassa Ház – Budatétény Pszichoterápiás és Pszichiátriai Rehabilitációs Intézet a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja támogatóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Thalassa Ház az adományozással kapcsolatos információkat kapja meg az adományozótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Thalassa Ház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Thalassa Ház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A  támogatás ellenértéke – a kifizetett összeg – azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

 

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon adományozását

Mire figyeljen a vásárláskor?

 • Olvassa el a Thalassa Ház ismertetőjét, és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át az adományozás biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja a TLS titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

 1. Ön a Thalassa Ház oldalán választja ki az “Adományozz most!” gombra klikkelve adományát, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
 2. Itt kell megadnia Nevét, e-mail címét, és azt az összeget, amelyet adományként felajánl a Thalassa Ház részére.
 3. A “Támogatom” gomb megnyomásával ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
 4. A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.
 5. A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti – a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az adományozás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Thalassa Ház weboldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a Thalassa Ház oldalára, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.