Kell-e fizetni?

Az intézmény OEP finanszírozással működik, ezért érvényes TAJ kártya szükséges. 

Jelenlegi helyzetünkben meghatározó fontosságúvá vált intézetünk számára, hogy a terápiájukat nálunk tervező paciensek ill. hozzátartozóik lehetőségeikhez mérten anyagilag is támogassák alapítványunkat. Ezek a felajánlások hozzájárulnak az évek során kialakított működésünk fenntartásához, mely működés tapasztalataink szerint a leghatékonyabban segítheti a gyógyulás / változás folyamatát.

Az adományok segítségével a terápiás közösség olyan elemeinek finanszírozása történik, amelyeket rendszerünkben szükségesnek tartunk, de az alapszolgáltatásokhoz képest többletet jelentenek.

 

Ezek a következők:

- a nonverbális terápiák feltételrendszere:

- zeneterápiás csoport,

- mozgásterápiás csoport,

- művészetterápiás csoport,

- pszichodráma, illetve playback csoport,

- szociális munkásunk nyújtotta esetmenedzsment – szolgáltatás,

- rendszer–szupervízió,

- nemzetközi minőségbiztosítási rendszer (CofC tagság).

 

Alapelvünk, hogy szolgáltatásunk továbbra is mindenki számára elérhető legyen anyagi helyzetétől függetlenül, fenntartjuk a szolidaritás elvét.

 

Felvétele esetén arra kérjük, mérje fel lehetőségeit, milyen összeggel tud hozzájárulni a Thalassa Ház közösségében történő terápiás - rehabilitációs folyamatának támogatásához, amennyiben az itteni terápia mellett dönt. A hozzájárulás nem feltétele a kezelésnek, annak módjáról az első interjút követően adunk tájékoztatást.