Pszichoterápiás Intézetünk KÖZÉPVEZETŐT keres a nővéri csoport menedzselésére

A Thalassa Ház Pszichoterápiás és Pszichiátriai Rehabilitációs Intézet stábja különféle pszichés nehézségekkel élők terápiáját vállalja. Terápiás közösségként működünk, alapvetően pszichoterápiás (kapcsolati) eszközökkel dolgozunk. Teamünk különböző szakterületek, azaz a klinikai-, szocioterápiás-, és a nővéri munkacsoport együttműködéséből épül fel.

A munkakörhöz tartozó feladatok, felelősségek:

 • A Terápiás közösség életében való szerepvállalás (terápiás csoportokon, team megbeszéléseken, közösségi aktivitásokon való részvétel)
 • Nővéri csoport vezetése szakmai és szervezeti szempontoknak megfelelően
 • Ápolók munkájának koordinálása (6-10 fő), a betegellátás folyamatának biztosítása, munkaügyi feladatok, érdekképviselet
 • Erőforrás menedzsment, toborzás
 • Adminisztratív feladatok ellátása, klinikai dokumentáció, NEAK jelentés, jogszabályoknak való megfelelés biztosítása
 • A gyógyszereléshez és gyógyszerbeszerzéshez kapcsolódó feladatok biztosítása

Elvárások:

 • A munkakör betöltéséhez a következő végzettségek valamelyike ajánlott: egészségügyi végzettség vagy mentálhigiénés szakember, szocioterapeuta, szociális munkás. (Amennyiben a jelölt nem rendelkezik egészségügyi végzettséggel, úgy az együttműködés feltétele az OKJ ápolói képesítés megszerzése.)
 • Vezetői tapasztalat, pszichiátria/pszichoterápia területén szerzett tapasztalat előnyt jelent
 • Számítógép felhasználói szintű ismeret
 • Pontos, precíz, önálló munkavégzés
 • Kiemelkedő kommunikációs, kapcsolatteremtő és együttműködési készség
 • Önreflektivitás, készségek/képességek fejlesztésére nyitottság

Amit kínálunk:

 • bérezés megegyezés szerint
 • cafeteria
 • ingyenes munkahelyi étkezés
 • munkaidő kedvezmény
 • felelősségteljes és kihívást jelentő munka teamben
 • családias munkahelyi körülmények
 • szakmai fejlődés támogatása

Munkavégzés helye: 1223 Budapest, Jókai Mór u. 21-23.

A jelentkezéseket, fényképes, szakmai önéletrajzzal és motivációs levéllel, az allas@thalassahaz.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezés határideje: folyamatos a pozíció betöltéséig. A munkakör azonnal betölthető.

Látogassa meg honlapunkat: www.thalassahaz.hu

Pszichiáter munkatársat keresünk

Pszichoterápiás Intézetünk terápiás közösségébe szakvizsgával rendelkező, vagy a szakvizsgához közel álló, a pszichoterápia iránt elkötelezett pszichiáter munkatársat keresünk. Folyamatban lévő vagy befejezett pszichoterápiás képzés/szakvizsga előny.

A pályázatokat önéletrajzzal és kísérő levéllel az allas@thalassahaz.hu e-mail címre várjuk.

 

Mentálhigiénés asszisztens, szociális gondozó, ápoló munkatársat keresünk ápolói feladatok elvégzésére

A Segély Helyett Esély Alapítvány által fenntartott Thalassa Ház Pszichoterápiás és Pszichiátriai Rehabilitációs Intézet ápolói munkakörbe keres, 20 és 40 órás munkarendbe, váltott műszakba ápoló, mentálhigiénés asszisztens, illetve szociális gondozókat.

Terápiás munkánk közösségben, fehér köpeny nélkül valósul meg!

Olyan ambíciózus, rendszerben gondolkodó mentálhigiénés (élet)szemléletű, a pszichoterápiás módszerek iránt elkötelezett kolléga jelentkezését várjuk, aki nagyfokú empátiával és egyben ugyanolyan mértékű határ- és felelősségtartási képességgel, (ön)reflexiós készséggel rendelkezik.

Intézetünkben elsősorban a páciensekkel és a kollégákkal való jóindulatú, inspiratív, nyílt és asszertív kommunikáció az egyik leghangsúlyosabb elvárás.

A klasszikus nővéri feladatok közül az odafigyelés, a gyógyszerelés, az információ átadás és az adminisztráció mellett a szakmai jártasság folyamatos fejlesztését várjuk el.

 

A jelentkezés elbírálásánál előnyt jelent:

-          a csoportos önismeret

-          pszichiátria/pszichoterápia területén szerzett gyakorlat

 

Feladatok:

Betegfelvétel, páciensek testi és pszichés észlelése, problémák kompetencián belüli kezelése terápiás és nem terápiás csoportokon, team megbeszéléseken való részvétel, orvosi feladatokban orvosok melletti asszisztencia, adminisztratív feladatok ellátása, klinikai dokumentáció, páciensek munkájának koordinálása.

Elvárások:

Szociális gondozó, mentálhigiénés asszisztens, diplomás ápoló, felnőtt szakápoló (OKJ 54), vagy pszichiátriai szakápoló végzettség megléte vagy megszerzése.

Számítógép felhasználói szintű ismerete, pontos, precíz, önálló munkavégzés, kiemelkedő kommunikációs, kapcsolatteremtő és együttműködési készség, önreflektivitás, nyitottság a készségek/képességek fejlesztésére.

Amit kínálunk:

Bérezés a szakdolgozói bértábla szerint, cafeteria, ingyenes munkahelyi étkezés és egyéb béren kívüli juttatások, felelősségteljes és kihívást jelentő munka a teamben, családias munkahelyi körülmények, szakmai fejlődés támogatása.

Munkavégzés helye: 1223 Budapest, Jókai Mór u. 21-23.

A munkakör azonnal betölthető!

A jelentkezéseket, fényképes szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel, az allas@thalassahaz.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezés folyamatos a pozíció betöltéséig.

Rezidenseket fogadunk

 

Az ÁEEK 2017 02. 01. napjától  Intézetünket pszichiátriai szakirányra szakképző hellyé minősítette. Rezidenseket szívesen fogadunk, amennyiben alap szakképzésüket 2012. szeptember 15-ét követően kezdték meg. A szakképzési program letölthető minősített elemeiről kérésre tájékoztatást adunk.