Mentálhigiénés asszisztens, szociális gondozó, ápoló munkatársat keresünk ápolói feladatok elvégzésére

 

A Segély Helyett Esély Alapítvány által fenntartott Thalassa Ház Pszichoterápiás és Pszichiátriai Rehabilitációs Intézet ápolói munkakörbe keres, 20 és 40 órás munkarendbe, váltott műszakba ápoló, mentálhigiénés asszisztens, illetve szociális gondozókat.

Terápiás munkánk közösségben, fehér köpeny nélkül valósul meg!

Olyan ambíciózus, rendszerben gondolkodó mentálhigiénés (élet)szemléletű, a pszichoterápiás módszerek iránt elkötelezett kolléga jelentkezését várjuk, aki nagyfokú empátiával és egyben ugyanolyan mértékű határ- és felelősségtartási képességgel, (ön)reflexiós készséggel rendelkezik.

Intézetünkben elsősorban a páciensekkel és a kollégákkal való jóindulatú, inspiratív, nyílt és asszertív kommunikáció az egyik leghangsúlyosabb elvárás.

A klasszikus nővéri feladatok közül az odafigyelés, a gyógyszerelés, az információ átadás és az adminisztráció mellett a szakmai jártasság folyamatos fejlesztését várjuk el.

A jelentkezés elbírálásánál előnyt jelent:

-          a csoportos önismeret

-          pszichiátria/pszichoterápia területén szerzett gyakorlat

Feladatok:

Betegfelvétel, páciensek testi és pszichés észlelése, problémák kompetencián belüli kezelése terápiás és nem terápiás csoportokon, team megbeszéléseken való részvétel, orvosi feladatokban orvosok melletti asszisztencia, adminisztratív feladatok ellátása, klinikai dokumentáció, páciensek munkájának koordinálása.

Elvárások:

Szociális gondozó, mentálhigiénés asszisztens, diplomás ápoló, felnőtt szakápoló (OKJ 54), vagy pszichiátriai szakápoló végzettség megléte vagy megszerzése.

Számítógép felhasználói szintű ismerete, pontos, precíz, önálló munkavégzés, kiemelkedő kommunikációs, kapcsolatteremtő és együttműködési készség, önreflektivitás, nyitottság a készségek/képességek fejlesztésére.

Amit kínálunk:

Bérezés a szakdolgozói bértábla szerint, cafeteria, ingyenes munkahelyi étkezés és egyéb béren kívüli juttatások, felelősségteljes és kihívást jelentő munka a teamben, családias munkahelyi körülmények, szakmai fejlődés támogatása. 

Munkavégzés helye: 1223 Budapest, Jókai Mór u. 21-23.

A munkakör azonnal betölthető!

A jelentkezéseket, fényképes szakmai önéletrajzzal, motivációs levéllel, az allas@thalassahaz.hu e-mail címre várjuk. A jelentkezés folyamatos a pozíció betöltéséig.